inspirerend Vergaderen

Jouw event in NOK

Wil je vergaderen in een inspirerende omgeving met het mooiste uitzicht van de stad? Heb je iets te vieren en leg je jouw genodigden graag in de watten? Of wil je uitgebreid tafelen met een groot gezelschap? NOK beschikt over een ruimte, de Private Dining, die geschikt is voor verschillende type events. Op aanvraag is het tevens mogelijk NOK in z’n geheel af te huren.
Smiling group of diverse businesspeople going over paperwork together during a meeting around a table in a modern office
Vergaderen en presenteren

Zakelijk op grote hoogte

Op zoek naar een locatie om te vergaderen of presenteren? Met het fenomenale uitzicht en de juiste faciliteiten brengt NOK iedere zakelijke bijeenkomst zowel letterlijk als figuurlijk naar grote hoogte.

Ontvang collega’s en relaties in de Private Dining, een aparte ruimte in NOK met fenomenaal uitzicht over stad en ommeland. De ruimte is geschikt voor vergaderingen en presentaties in de nieuwe 1,5 meter samenleving.

Eten & drinken in goed gezelschap

In NOK is het uitzicht de grote inspiratiebron geweest voor alles dat er te eten en drinken is, zo ook voor de arrangementen. In alle gerechten proef je smaken die verder reiken dan je kijken kunt, in combinatie met al het moois dat er dichtbij huis te vinden is.

NOK beschikt over de Private Dining die geheel naar wens kan worden ingezet voor lunches en diners. Wil je de hele dag vergaderen en tussendoor lunchen? Geen probleem! Of liever voorafgaand aan een event elders in het Forum uitgebreid dineren? De keukenbrigade van NOK staat voor je klaar!

In de brochure staan enkele arrangementen voor ieder moment van de dag. Graag benadrukken wij dat deze arrangementen enkel ter inspiratie dienen; het team van NOK behandelt iedere aanvraag als maatwerk en luistert graag naar jouw wensen.

Dansen & drinken bij NOK

Ben je op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, afstudeerborrel, receptie of kerstfeest geheel Corona-proof? NOK is dé plek om jouw gasten de avond van hun leven te bezorgen.

Wil je een borrel organiseren met een besloten karakter? Dan is de Private Dining uitermate geschikt. Deze flexibele ruimte bevindt zich grenzend aan het restaurant en de patio van het dakterras. Op aanvraag is het tevens mogelijk NOK in z’n geheel af te huren!

Vraag een offerte aan

Lunch, borrel & diner

050 211 01 68
info@nokgroningen.nl

Nieuwe Markt 1
9712 KN Groningen

Je bezoek

Je vindt NOK op de tiende verdieping van het Forum Groningen. NOK is te bereiken per roltrap en lift.
Dagelijks open vanaf half 12 voor lunch, borrel en diner. Het dakterras is (bij goed weer) geopend van 10:00 tot 22:00 uur.
Ma t/m Do 
Vr, Za
10:30 – 23:00
10:30 – 01:00

Programma

Wil je als eerste op de hoogte blijven van alles in NOK volg ons via de socials of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Agenda
Nieuwsbrief