inspirerend Vergaderen

Jouw event in NOK

Wil je vergaderen in een inspirerende omgeving met het mooiste uitzicht van de stad? Heb je iets te vieren en leg je jouw genodigden graag in de watten? Of wil je uitgebreid tafelen met een groot gezelschap? NOK beschikt over twee ruimtes, de Private Dining en de Event Space, die geschikt zijn voor verschillende type events.

Smiling group of diverse businesspeople going over paperwork together during a meeting around a table in a modern office
Vergaderen en presenteren

Zakelijk op grote hoogte

Op zoek naar een locatie om te vergaderen of presenteren? Met het fenomenale uitzicht en de juiste faciliteiten brengt NOK iedere zakelijke bijeenkomst zowel letterlijk als figuurlijk naar grote hoogte.

Ontvang collega’s en relaties in de Private Dining, een ruimte die in tweeën gedeeld kan worden door een flexibele wand. Voor de nodige privacy zijn beide af te sluiten van NOK. Individueel zijn ze geschikt voor vergaderingen tot respectievelijk 22 en 28 personen in boardroom opstelling, staand is er voor beide gezamenlijk plek tot 120 personen.

Eten & drinken in goed gezelschap

In NOK is het uitzicht de grote inspiratiebron geweest voor alles dat er te eten en drinken is, zo ook voor de arrangementen. In alle gerechten proef je smaken die verder reiken dan je kijken kunt, in combinatie met al het moois dat er dichtbij huis te vinden is.

NOK beschikt over de Private Dining en de Event Space, twee flexibele ruimtes die geheel naar wens kunnen worden ingezet voor lunches en diners. Wil je de hele dag vergaderen en tussendoor lunchen? Geen probleem! Of liever voorafgaand aan een event elders in het Forum uitgebreid dineren? De keukenbrigade van NOK staat voor je klaar!

In de brochure staan enkele arrangementen voor ieder moment van de dag. Graag benadrukken wij dat deze arrangementen enkel te inspiratie dienen; het team van NOK behandelt iedere aanvraag als maatwerk en luistert graag naar jouw wensen.

Dansen & drinken bij NOK

Ben je op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, afstudeerborrel, receptie of kerstfeest? NOK is dé plek om jouw gasten de avond van hun leven te bezorgen. We hebben verschillende ruimtes met elk een uniek karakter; op aanvraag is het tevens mogelijk NOK in z’n geheel af te huren.

 Borrelen en dansen met uitzicht op de Grote Markt, dat waar het in de Event Space van NOK allemaal om draait. De sfeer is intiem, maar de wereld erbuiten overdondert je zodra je het raam uit kijkt. De Event Space beschikt over een eigen bar en wordt regelmatig gebruikt als plek voor avondprogrammering. Zowel tijdens als buiten onze programmering kunnen hier feestelijke evenementen worden georganiseerd tot 100 gasten.

Wil je een borrel organiseren met een meer besloten karakter? In dat geval is de Private Dining uitermate geschikt. Deze flexibele ruimte biedt ruimte aan gezelschappen tot 120 personen en bevindt zich aan grenzend aan het restaurant en de patio van het dakterras.

Vraag een offerte aan

Lunch, borrel & diner

050 211 01 68
info@nokgroningen.nl

Nieuwe Markt 1
9712 KN Groningen

Je bezoek

Je vindt NOK op de tiende verdieping van het Forum Groningen. NOK is te bereiken per roltrap en lift.
Ma 
Di    
Wo 
Do  
Vr 
Za 
Zo  
10:30 – 23:00
10:30 – 23:00
10:30 – 23:00
10:30 – 23:00
10:30 – 01:00
10:30 – 01:00
10:30 – 23:00

Programma

Wil je als eerste op de hoogte blijven van alles in NOK volg ons via de socials of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Agenda
Nieuwsbrief

Geachte gast,

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus zijn wij gesloten tot 1 juni 2020. Wij danken u voor uw begrip.

Due to the COVID-19 virus our restaurant is closed till June 1st, 2020. We thank you for your understanding.